The BANK| 1 lofts beschikbaar | Venlo | Vanaf €428 Per maand

Vind en reserveer je nieuwe thuis

Bekijk de Lofts Download de brochure

The BANK

Op een van de meest centrale locaties in een aanloopstraat naar het voetgangersgebied van het stadcentrum ligt het project THE BANK, 110 Smart City Lofts voor starters in het oude ABN-AMRO hoofdkantoor.

Geschikt voor studenten en young professionals!

Venlo bruist

Venlo is een wereldstad op provinciale schaal in een energieke, moderne handels-, transport- en industrieregio aan de Maas, vlakbij de grens met Duitsland.
Venlo bruist.

Het is het culturele epicentrum van Noord-Limburg met volop activiteiten, inspirerende kunst, hippe festivals, uitdagende winkels en heerlijke terrasjes in de knusse, historische binnenstad en aan de gemoderniseerde Maasboulevard.

Het complex |THE BANK| ligt aan de voet van het knusse stadscentrum met een keur aan winkels, restaurants en cafés op een steenworp afstand tussen het vernieuwde station (de HAS Hogeschool op twee minuten loopafstand) en de gemoderniseerde Maasboulevard.

Op een van de meest centrale locaties in een aanloopstraat naar het voetgangersgebied van het stadcentrum ligt het volledig te transformeren voormalige ABN-AMRO hoofdkantoor.

Het gebouw wordt in september opgeleverd in zijn nieuwe gedaante met 110 superstrakke industriële SMART CITY LOFTS.

De woningen worden op vijf etages gerealiseerd. Het complex wordt voorzien van twee liften en een gemeenschappelijk trappenhuis.

Op de 3e en de 4e verdieping aan de zijde van de Keulse poort komen twee ruime gemeenschappelijke dakterrassen. Deze worden in stijl aangekleed en zijn bestemd voor het gemeenschappelijk gebruik van de toekomstige bewoners.

De woningen

Alle woningen zijn voorzien van een moderne jasmijnwitte keuken met soft-close sluitingen, grijs multiplex werkblad, keramische kookplaat met afzuigkap, thermostatische mengkraan en inbouw koel-vriescombinatie. Tevens is er een magnetron aanwezig.

De badkamers zijn uitgevoerd met modern tegelwerk tot aan het plafond met inbouwspots en voorzien van een douche met douchewand en thermostatische mengkraan, zwevend toilet, badkamergarnituur, wastafel met mengkraan en spiegel.

Tevens zijn alle woningen voorzien van (inbouw)verlichtingsarmaturen en fraaie verduisterende gordijnen. De vloeren bestaan uit betonlook PVC vloeren. Tezamen met de ruwe betonnen plafonds geeft dit de woningen een stoer ruimtelijk industrieel karakter. Daarbij hebben ze alle wenselijke luxe voorzieningen van vandaag de dag!

Elke woning heeft een entresol die bereikbaar is middels een trapje. De entresol kan bijvoorbeeld gebruikt worden als extra bergruimte of slaapruimte. Het is natuurlijk geen volwaardige verdieping maar geeft net iets meer mogelijkheden!

Elke woning is voorzien van een eigen (LAN) internetverbinding en digitaal televisiesignaal met een keur aan zenders.

Dit alles is met de ALL-IN huurprijs (met huurtoeslag) van rond de € 450,- per maand zeer concurrerend!

Het complex

In het gehele complex is een algemeen toegankelijk WIFI signaal beschikbaar.

Toegang tot de SMART CITY LOFT verkrijgt men middels een persoonlijke digitale sleutel.

Deze tag geeft tevens toegang tot de was- en droogruimte op de begane grond welke is voorzien van MIELE PROFESSIONAL apparatuur. Middels de tag en de te downloaden app kunnen de was- en droogmachines gereserveerd worden.

Op de begane grond is ook de gemeenschappelijke fietsenkelder gesitueerd waar meer dan voldoende plaats is om fietsen te stallen. Tevens zijn hier de oudpapiercontainers geplaatst.

Bij de gemeenschappelijke Lobby aan de Spoorstraat hangt het bellentableau met persoonlijke brievenbussen.